Privatnost podataka

Pravila zaštite osobnih podataka

BTS system d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne osnovne podatke o kupcima/korisnicima koju su nužni za ispunjenje obveza prodavatelja; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici BTS system d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

– Želimo naglasiti da posjetom našim web stranicama svi Vaši osobni podaci ostaju povjerljivi, osim ako ih svojom voljom ne želite otkriti.

– Prikupljamo samo one osobne podatke koje nam dobrovoljno dostavite i samo za svrhe navedene u ovim pravilima zaštite osobnih podataka. Ne zahtijevamo od Vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na naše stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

– Prilikom prikupljanja osobnih podataka obvezujemo se poštovati odredbe pozitivnih propisa vezanih na zaštitu osobnih podataka.

– Molimo Vas pročitajte sve informacije u nastavku i ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima zaštite osobnih podataka ili želite s nama podijeliti svoja iskustva na ovoj web stranici, javite nam na email info@bts-system.hr

Izjava o privatnosti i tajnosti može u bilo kojem trenu biti izmijenjena ili dopunjena. Novi tekst Izjave stupa na snagu odmah po objavi na Internet stranici www.bts-system.hr

Korisnik se obvezuje povremeno iznova pročitati Izjavu o privatnosti i tajnosti podataka kako bi se upoznao s eventualnim promjenama. Nastavak uporabe ove internetske stranice od strane krajnjeg korisnika nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da krajnji korisnik potvrđuje, razumije i prihvaća sve uvjete u izmijenjenoj ili dopunjenoj Izjavi o privatnosti i tajnosti podataka.

Isključujemo odgovornost za bilo kakvu štetu prouzročenu korisnicima ili trećim osobama uslijed takvih izmjena.