Trgovina

Kärcher kolica za crijevo set 1/2″
11. lipnja 2018.
Premium kutija za crijevo CR 7.220 Automatic
11. lipnja 2018.
Show all

Kärcher metalna kolica za crijevo HT 80 M kit

Kataloški broj za narudžbu: 2.645-043

Opis

Gotov montirani komplet kolica za crijevo HT 80 M sadrži: metalna kolica za crijevo HT 80 M, crijevo PrimoFlex® Plus dužine 20 m (1/2″), pištolj za prskanje Plus, 4 univerzalne spojke crijeva Plus (3x bez, 1x s funkcijom Aqua Stop) kao i priključak za slavinu G3/4.

Komplet kolica za crijevo savršeno je prikladan za navodnjavanje srednje velikih do velikih površina i vrtova. Kolica za crijevo HT 80 M osvajaju čeličnim okvirom i bubnjem, koji su otporni na hrđanje i iznimno robusni. Njihova ergonomska ručka koja ne kliže i poluga za guranje podesiva po visini znatno pojednostavljuju rad.

Ostali detalji opreme: vodilica za crijevo, ručica za namatanje i savijeni priključak za crijevo. Više ništa ne ometa održavanje vrta. Jer inovativni Kärcher sustavi za odlaganje crijeva postavljaju nova mjerila po pitanju funkcionalnosti, dizajna i kvalitete. Moderna kolica za crijevo omogućuju brzo namatanje i odmatanje crijeva, bez ručnog vođenja – uz minimalni prostor. Kärcher kolica za crijevo kompatibilna su sa svim dostupnim klik-sustavima.