Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Prihvaćanjem Općih uvjeta izjavljujete da ste se upoznali, razumjeli i suglasili s našim Općim uvjetima te da prihvaćate pravila i uvjete navedene u njima. Ukoliko niste suglasni s Općim uvjetima, molimo Vas da ne koristite ove stranice. Za vrijeme korištenja i pristupanja stranicama www.bts-system.hr primjenjuju se navedeni Opći uvjeti, kao i svi propisi Republike Hrvatske. Oglašivači i kupci (dalje u tekstu zajedno: korisnici) odgovaraju za svako postupanje protivno Općim uvjetima.

 

Stranica www.bts-system.hr u vlasništvu je trgovačkog društva BTS system d.o.o.

 

BTS system d.o.o. zadržava pravo mijenjati izgled i sadržaj Općih uvjeta, kao i svih servisa i podstranica koje su njegov sastavni dio, bez obveze prethodne najave. Isključiva je obveza korisnika upoznati se s takvim izmjenama. Nastavak korištenja sadržaja i usluga na ovim stranicama, kao i svih servisa koje su njegov sastavni dio, nakon objave izmjena predstavlja Vaš pristanak i suglasnost s istima. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave na www.bts-system.hr te BTS system d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost zbog propuštanja korisnika da to učini.

 

BTS system d.o.o. se obvezuje da će čuvati osobne podatke svih svojih korisnika, te prikupljati samo nužne podatke i informirati korisnike o načinu njihova korištenja. BTS system d.o.o. redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u zbirci osobnih podataka koju vodi BTS system d.o.o.

 

Svi djelatnici BTS system d.o.o. poštuju načela zaštite osobnih podataka.